2010. július 17., szombat

Rere

Hejj, újra itt! Tagyonban voltunk nyaralni, ezért nem volt új bejegyzés. Kárpótlásul mutatok egy képet arról a helyről, ahol esténként lézengtünk:



Ti már voltatok valahol nyaralni idén nyáron?

9 megjegyzés:

  1. Szép helynek tűnik, és a hegyek miatt talán nem volt olyan meleg, mint itt Pesten :)Én még nem nyaraltam, de nemsokára megyek :)Balcsi, Hajdúszoboszló..Valahol el kell használni az üdülési csekket.. :) Balcsira a párommal megyek, Hajdúszoboszlóra meg a családdal a vízi park miatt.. tavaly is voltam, és azóta 10 000 négyzetméterrel bővült! Már eredetileg is szuper volt, de most hűha :)Európa legnagyobb vízi parkja tudtommal! :) Remélem nem sokat drágult, mert tavaly nagyon jó árban volt :)
    Mellesleg jársz majd valamikor a városban? Tudod, lógok neked egy fülbevalóval ;)

    VálaszTörlés
  2. Szuper lehetett a nyaralás. Mi nem voltunk még idén nyaralni, de szerintem őszölés lesz a vége, a férjem nagyon sokat dolgozik így nyáron...
    Kárpótlásul strandolunk a Velencei-tóban ha már itt lakunk mellette és medencézünk naponta többször az udvarban, hogy hűtsük magunkat.

    VálaszTörlés
  3. Tagyon is Balaton mellett van, Zánkától kb 5 kilométerre. Nagyon szép, csendes kis község, körülötte szőlőhegyek vannak. Olyan jó volt ott lenni! Először azt hittem, hogy lustálkodós nyaralás lesz, de annyi minden volt a környéken, hogy nem győztük sorra venni őket.
    Régebben nagyszüleimmel minden évben elmentünk Hajdúszoboszlóra üdülni. :) Amit írtál, hogy mekkora területen bővült, nem semmi! Majd írj élménybeszámolót, kíváncsi vagyok!
    Cucu, akkor te előnyben vagy, ha már olyan közel van hozzád a tópart! :))

    VálaszTörlés
  4. Cucu így nem ér!:-))))
    És én persze Sopronban voltam a változatosság kedvéért, mindent egybe tanulás, nyaralás letudva.:-)))
    A Balcsira még nagyon szeretnék idén lemenni valamikor...:-))

    VálaszTörlés
  5. Jaaaa, és a lényeg lemaradt, tök szép hely!:-)

    VálaszTörlés
  6. Marcsi, ismerd be, hogy nem üvegeztél, hanem fesztiváloztál! ;D
    Olvastam az élménybeszámolódat, szuper lehetett Sopronban!

    VálaszTörlés
  7. Én még nem de úgy szeretnék menni :((( Talán augusztusban a Balcsira... :) (L)

    VálaszTörlés
  8. Szia Ági!

    Nagyon szép helyen jártatok, nem is hallottam eddig ezt a falunevet. Én most éppen nyaralok, részleteket most nem árulhatok el, de a kíváncsiaknak talán jövő héten érdemes meglátogatni a blogomat ezügyben! :))))

    VálaszTörlés
  9. Mhh, Balaton... Jövő héten megint megyek, de csak egy napra. A víz nagyon jó, ahogy Riskán mondják "ajánlom" :D
    Mi sem hallottunk korábban Tagyonról, véletlenül fedeztük fel. Az északi part közelében kerestünk szállást és a kinagyított térképen előbukkant Tagyon :)
    Bea, érezzétek jól magatokat! :)

    VálaszTörlés